zoektermen
Blog

Grappige zoektermen die mensen naar mijn blog brachten in 2022

Zoektermen, reuze handig en iedereen gebruikt ze. De een is wat beter in het bedenken van goede zoektermen dan de ander, en de een zoekt op wat… laten we zeggen bijzondere dingen dan een ander. In de blogpost van vandaag de meest grappig zoektermen die mensen naar mijn blog brachten.

Bij sommige zoektermen is meteen duidelijk dat ze bij mij aan het juiste adres zijn (ook al zou ik het soms anders formuleren…). Maar van sommige niet echt. Ik kwam op het idee voor deze blogpost door die van Christiana. Ik geloof dat ik ook maar een pomeriaan ga nemen, want dan krijg je nog veel leukere, grappigere of bijzondere zoektermen.😉

Tekst flap boek. Ik hoop dat je een flaptekst op een boek bedoelt…

Kan een boek beginnen met een flashback. Uiteraard.

Uiterlijke kenmerken. Waarvan…?

Namen gerelateerd met spinnen. Oké, dat vind ik best wel weird, nog los van het feit ik bang ben van spinnen en van ze gruw. Dus op mijn blog zit je hiervoor niet goed…

Productief schrijven. Kijk, dat is nog eens een goed zoekterm!

Hoeveel woorden per dag schrijven. Op zich een hele goede vraag, hoewel het antwoord afhangt van wat je precies wilt weten. Hoeveel woorden per dag mag ik schrijven? Moet ik schrijven? Kan ik schrijven? Wil ik schrijven? Of: hoeveel woorden moet ik per dag schrijven om 50.000 woorden in een maand te schrijven? Of wat dacht je van: hoeveel woorden moet ik per dag schrijven om eind volgend jaar een boek geschreven te hebben?

zoektermen

Wat zijn leuke namen voor een verhaal. Dat ligt aan je verhaal. En aan wat je onder leuk verstaat.

Amazon. Interessant…

Dingen om op te schrijven. Juist ja.

Verhaal over je uiterlijk. Dat klinkt niet echt boeiend, een heel verhaal over je uiterlijk…

Gesproken blog. Een vlog dus.

App die je aan foto herinnert. Aha…

Dingen om in je notitieboekje te schrijven. Goeie vraag! Je was vast op zoek naar deze blogpost.

Hoe schrijf je een redactie. Uh pardon? Een redactie is een groep redacteuren bij elkaar, een redacteursbureau… Misschien bedoel je aanschrijven? Beschrijven? Omschrijven?

Goed weekend!

Groetjes, Giovanna

7 reacties

 1. Ah, ik lig enorm achter met het lezen van blogs zoals je merkt, maar wat leuk dat ik je heb kunnen inspireren voor dit artikel. Ik moet zelf ook altijd lachen om die zoektermen. Vaak zit er wel een soort van logica in, maar soms snap ik echt NIETS van Google en vraag ik me echt af hoe die mensen met bepaalde zoektermen toch in vredesnaam op mijn blog brengt. Ik vond in jouw lijstje ‘dingen om op te schrijven’ heel grappig; tja…waarom zou iemand zoiets Google-en;-)

 2. Altijd weer leuk de zoektermen. Goede reminder om de mijne ook weer eens te bekijken.

  1. Ja altijd leuk om te zien, leuk dat je ook naar die op jouw site gaat kijken. Ben benieuwd wat je tegenkomt. 🙂

 3. zegt:

  Leuk om te lezen! Ik ga ook eens kijken bij die van mij 🙂

  1. Leuk! Deel je er ook een blogpost over?

 4. zegt:

  Leuke zoektermen! Ik ben dan toch wel heel benieuwd wat degene die iets met spinnen zocht uiteindelijk heeft gevonden op je blog:).

  1. Nou dat ga je je inderdaad afvragen, haha!

Reacties zijn gesloten.