logo

Een greep uit de boeken waar ik redactie voor gedaan heb

In mijn portfolio vind je een greep uit de opdrachtgevers met wie ik al langdurig samenwerk, voor wie ik een of meerdere klussen heb gedaan, of met wie ik anderzijds een samenwerking heb gehad.

Al jaren werk ik op freelancebasis samen met uitgeverijen en corrigeer of persklaargemaak ik manuscripten. Voor een aantal uitgeverijen heb ik daarnaast ook de uitgebreide redactie, ofwel eindredactie, voor hun manuscripten gedaan. Ik blijf het geweldig leuk vinden om samen met de auteur en uitgever onderdeel te mogen zijn van de totstandkoming van een boek. Minstens zo leuk is het om daarnaast ook met particulieren te werken en hun manuscript te voorzien van redactie alvorens ze het naar een uitgever sturen of in eigen beheer uitbrengen.

Omdat er niet genoeg ruimte is op mijn portfolio om alle boeken te laten zien waar ik aan meegewerkt heb, hier een kleine greep uit de vele boeken waar ik redactie voor heb gedaan:

Portfolio manuscripten
Portfolio manuscripten
Portfolio manuscripten
portfolio
manuscriptredactie
redactie
portfolio
portfolio

Wil je meer weten over mijn werk als redacteur? Kijk dan ook eens bij Redactie voor meer info of neem direct contact met mij op.


Een greep uit de opdrachtgevers met wie ik werk of mee heb samengewerkt voor o.a. redactiewerk, tekstschrijven, webteksten schrijven, tekstredactie, social media berichten en blogs schrijven, artikelen schrijven en manuscriptredactie.

Portfolio opdrachtgevers