fotoshoot

Over mij

Wat leuk je hier op Over Schrijven Gesproken te zien! Een website waar ik mijn passie over schrijven kwijt kan.

Al sinds mijn kindertijd zit het schrijven in mijn hart. Ik schreef dan ook regelmatig, maar jarenlang alleen voor mijzelf. Over dingen die mij bezig hielden. Van boeken gaan schrijven kon ik alleen maar dromen. Misschien, ooit. Er zijn best wat jaren overheen gegaan eer ik zo ver was om van mijn passie mijn werk te durven maken en dus mijn schrijfsels met anderen te durven delen. Naast, ondertussen, honderden artikelen, blogs, webteksten en e-books geschreven te hebben voor anderen, vond ik het een paar jaar geleden toch wel tijd worden om mij te focussen op iets wat ook al jaren in de kast lag (en er van tijd tot tijd even uit mocht). Namelijk mijn eerste boek. Echter, toen ik die af had kwam het besluit om deze in de ijskast te leggen en misschien ooit en misschien nooit uit te geven. Het was gewoon niet het boek waar ik mee wilde debuteren.

Eigenlijk ligt mijn hart mijn hele leven al bij het schrijven van kinderboeken. Dat ik elf jaar in het basisonderwijs en op een peuterspeelzaal heb gewerkt en daarna nog drie jaar in de kinderopvang komt dus goed van pas. Vorig jaar zomer trok ik de stoute schoenen aan en begon ik aan mijn eerste kinderboek, een detective verhaal voor 9-12 jarigen.

Wat schrijf ik zoal

Naast het schrijven van boeken en het schrijven in opdracht als tekstschrijver, schrijf ik ook alle content voor deze website. Honderden blogs over schrijven om jou verder te helpen, zodat jouw boek er ook komt. Daar komt ook het belangrijkste stuk van mijn onderneming om de hoek kijken: schrijfcoaching.

boek er komt

Redacteursopleiding

Tijdens het volgen van de redacteursopleiding merkte ik dat ik het stukje auteursbegeleiding het allerleukste vond. En al gauw groeide het verlangen om mij als redacteur niet alleen maar te focussen op tekst & redactie, maar om mijn diensten uit te breiden met schrijfcoaching, zodat ik andere schrijvers kan helpen hun boek te schrijven. Meer over waarom ik schrijfcoach wilde worden en wat een schrijfcoach doet lees je hier. En wat ik voor jou kan doen als schrijfcoach vind je terug op de pagina over schrijfcoaching. Maar eerst kennismaken via een gratis en vrijblijvende schrijfcoachsessie kan ook. Nu je meer over mij weet, lijkt het mij leuk meer over jou te weten te komen!

Schrijven is lezen

Ook lees ik heel graag boeken. Omdat het best veel tijd kost om goede boekrecensies te schrijven, schrijf ik die niet van elk gelezen boek. Anders zou ik meer als recensent werken, dan als een schrijver die ook erg graag leest. Met mijn boekrecensies hoop ik je kennis te laten maken met de boeken die ik gelezen heb. Deze terug te vinden in het menu onder de boekrecensies op deze site.

Meer over mij

Zo gezegd, ik prikkel mijn geest dus graag door het lezen van goede boeken. Met mijn lichaam doe ik dat graag door fanatiek te wielrennen. Verder hou ik van fotograferen, reizen, creatief bezig zijn, koken & bakken en van het leven te genieten samen met John, onze kinderen en kleinkinderen.

over mij

Disclaimer en copyright

Alle teksten op deze website zijn door mijzelf geschreven, tenzij anders aangegeven. Zo ook met de foto’s op deze website. Deze zijn door mijzelf genomen, tenzij anders aangegeven. De foto’s waar ik zelf op sta zijn vanzelfsprekend door anderen genomen, de foto hierboven door John. De foto helemaal bovenaan deze pagina komt uit een fotoshoot, genomen door Prisca Visser.
Niets van mijn website mag zonder mijn toestemming gebruikt worden. Wil je iets gebruiken, neem dan even contact met mij op. Dat kan via het contactformulier of door een mailtje te sturen naar info@overschrijvengesproken.nl .

Samenwerken

Altijd leuk om samen te werken! Wil je mij als gastblogger op je website of wil je dat ik een tekst, column, blog, artikel, of social media content voor je schrijf? Of wil je op andere wijze samenwerken?
Neem dan een kijkje op de pagina Redactie of neem direct contact met mij op, dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Tot ziens!

Ik wens je heel veel plezier hier en hoop je vaker op mijn website tegen te mogen komen. Ik hoop dat je genoten hebt en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat bij de artikelen die je gelezen hebt. Zo weet ik wat je er van vond. Tot gauw weer!

Giovanna Jansen

Over Schrijven Gesproken, KvK nr. 70567913

logo