Schrijfcoach, schrijver & redacteur Giovanna

Als schrijver en schrijfcoach weet ik als geen ander hoe moeilijk het beginnen met je boek kan zijn. Hoe leuk en spannend het is, maar ook hoe overweldigend. Dat je vol enthousiasme kan beginnen aan een verhaal, maar zonder plan meestal vastloopt. Hoe je door de bomen het bos niet meer ziet en volledig kan verdwalen in het schrijven van een boek.

Maar ik weet ook hoe fijn en geweldig leuk je eigen boek schrijven is met de juiste tools, motivatie en steun.

Giovanna Jansen
Ervaringsdeskundige

Het bedenken en creëren van een nieuw verhaal, het spelen met zinnen, het zoeken naar de juiste woorden; schrijven is een van de mooiste dingen om te doen.

Schrijfcoach

Als professioneel coach help ik jou bij het verwezenlijken van jouw droom: schrijven van je eigen boek.

Redacteur

Als redacteur ben ik ook nauw betrokken bij het eindproduct van het schrijven: een manuscript dat klaar moet zijn om tot boek gedrukt te worden.

Giovanna Jansen

En toen wist ik: ik wil ander schrijvers helpen hun droom te verwezenlijken!

Toen ik tijdens de redacteursopleiding auteurs ging begeleiden bij het schrijven van hun boek, viel alles op zijn plek en wist ik dat ik schrijfcoach wilde worden. Want was is er mooier dan anderen te mogen helpen hun droom – hun eigen boek schrijven – te doen uitkomen!

“Wat ben ik blij met deze fantastische, bemoedigende en eerlijke coach. Eindelijk het zelfvertrouwen dat het gaat lukken, dat ik niet meer blijf hangen en tegen barrières aan loop. DANK JE!
Marion Driessen

“Believe that you can and you’re halfway there”
Theodore Roosevelt

logo