Schrijfcoach, redacteur & schrijver Giovanna

Als schrijfcoach en schrijver weet ik als geen ander hoe moeilijk het beginnen met je boek kan zijn. Hoe leuk en spannend het is, maar ook hoe overweldigend. Dat je vol enthousiasme kan beginnen aan een verhaal, maar zonder plan meestal vastloopt. Hoe je door de bomen het bos niet meer ziet en volledig kan verdwalen in het schrijven van een boek.

Maar ik weet ook hoe fijn en geweldig leuk je eigen boek schrijven is met de juiste tools, motivatie en steun.

Giovanna Jansen
Schrijfcoach | Schrijver | Redacteur
❤ ook van Lezen, Racefietsen, Fotograferen, Koken, Reizen

Ervaringsdeskundige

Het bedenken en creëren van een nieuw verhaal, het spelen met zinnen, het zoeken naar de juiste woorden; schrijven is een van de mooiste dingen om te doen.

Schrijfcoach

Als professioneel schrijfcoach help ik jou bij het verwezenlijken van jouw droom: het schrijven van je eigen boek. Dat geeft je het vertrouwen dat je het niet alleen hoeft te doen en niet alles zelf hoeft te weten of te ontdekken. Ik ben je vraagbaak en je rots in de branding.

Redacteur

Als redacteur ben ik ook nauw betrokken bij het eindproduct van het schrijven: een manuscript dat klaar moet zijn om tot boek gedrukt te worden. Ik weet wat er nodig is om een inhoudelijk goed boek neer te zetten en waar zowel uitgeverijen als lezers opletten.

Giovanna Jansen

En toen wist ik: ik wil ander schrijvers helpen hun droom te verwezenlijken!

Toen ik tijdens de redacteursopleiding auteurs ging begeleiden bij het schrijven van hun boek, viel alles op zijn plek en wist ik dat ik schrijfcoach wilde worden. Want was is er mooier dan anderen te mogen helpen hun droom – hun eigen boek schrijven – te doen uitkomen!

Wat ben ik blij met deze fantastische, bemoedigende en eerlijke coach. Eindelijk het zelfvertrouwen dat het gaat lukken, dat ik niet meer blijf hangen en tegen barrières aan loop. DANK JE!
Marion Driessen


“Ik vond het een enerverende reis om samen met jou als schrijfcoach mijn essay tot stand te brengen. Ben er blij mee en ook wel een beetje trots.” –
Arold Verheijen


Het schrijven van een roman, gebaseerd op het leven van mijn biologische Eritrese moeder staat al heel lang op mijn bucketlist. And now is the time. Met hulp van schrijfcoach Giovanna Jansen gaat dat helemaal goedkomen.” 
Esther Terweij


Het plotten dat ik tijdens het coachingstraject leerde was helemaal nieuw voor mij. Ik had het van te voren heel globaal gedaan. Maar het hoofdstuk voor hoofdstuk afmaken in plaats van de scènes van de hak op de tak was nieuw voor mij en heeft goed gewerkt. Ook ontdekte ik dat mijn taalgebruik niet helemaal volgens de nieuwe spelling was. Ook heeft Giovanna mij goed uitgelegd wat ‘Show do’nt tell’ inhoudt. Verder heeft het coachprogramma me geholpen om mijn boek te structureren en het volgens een planning af te maken.” –
Marlies Kruijer


“Believe that you can and you’re halfway there”
Theodore Roosevelt

logo