Op deze pagina vind je een aantal korte verhalen die ik geschreven heb. Het meest schrijf ik boeken, artikelen en blogs, maar zo nu en dan schrijf ik ook een kort verhaal.

vrienden

Kort verhaal | Daar heb je vrienden voor

Het verhaal speelt zich af in zonnig Italië en is geschreven voor de verhalenbundel Horizon Taal, die februari 2019 uitgebracht werd.

Lees hier het korte verhaal Daar heb je vrienden voor. Ik hoop dat je het een mooi verhaal vindt. Veel leesplezier!


kerstdiner
Kort verhaal | Het Kerstdiner

Dat een kerstdiner niet altijd verloopt zoals je zou verwachten, lees je in dit verhaal. Een kerstboom en lekkere gerechten zorgen niet gegarandeerd voor een vredig kerstdiner.

Lees hier het korte verhaal Het Kerstdiner. Ik hoop dat je het een mooi verhaal vindt. Veel leesplezier!


Kort verhaal | Als de herfst begint

De herfst is een seizoen dat onstuimig kan zijn, en veel verandering brengt, emoties op doet laaien en soms ook een frisse wind door je leven kan blazen. Daar weet Julie alles van. Als haar leven door een aantal gebeurtenissen op z’n kop wordt gezet, neemt ze een moedig besluit.

Lees hier het korte verhaal Als de herfst begint. Ik hoop dat je het een mooi verhaal vindt. Veel leesplezier!


#microbrief
Kort verhaal | De Kloof

#Microbrief De Kloof

Dit korte verhaal heb ik geschreven voor de verhalenwedstrijd #microbrief van Sweek. Mijn #microbrief verhaal is daar ook terug te lezen. Sweek heeft regelmatig #micro-schrijfwedstrijden waarbij het zeer korte verhaal centraal staat. Als jouw verhaal uit de enorme hoeveelheid ingezonden korte verhalen wint dan wordt het opgenomen in een verhalenbundel. Ik heb helaas niet gewonnen met dit verhaal.

Lees hier het korte verhaal De Kloof. Ik hoop dat je het een leuk verhaal vindt. Veel leesplezier!


logo