typewriter
Op deze pagina vind je de korte verhalen die ik geschreven heb. Dat zijn er nog niet heel veel, ik schrijf namelijk vaker in opdracht, aan mijn boeken of aan blogs, maar het is wel iets wat ik ook erg leuk vind om te doen. Dus het aantal zal zeker gaan groeien.

vrienden
Kort verhaal | Daar heb je vrienden voor

Het verhaal speelt zich af in zonnig Italië en is geschreven voor de verhalenbundel Horizon Taal, die vorig jaar februari uitgebracht werd.

Lees hier het korte verhaal Daar heb je vrienden voor. Ik hoop dat je het een mooi verhaal vindt. Ik hoor graag wat je er van vindt!


kerstdiner
Kort verhaal | Het Kerstdiner

Dat een kerstdiner niet altijd verloopt zoals je zou verwachten, lees je in dit verhaal. Een kerstboom en een lekkere gerechten zorgen niet gegarandeerd voor een vredig kerstdiner.

Lees hier het korte verhaal Het Kerstdiner. Ik hoop dat je het een mooi verhaal vindt. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat.


Kort verhaal | Als de herfst begint

De herfst is een seizoen dat onstuimig kan zijn, dat veel verandering brengt, emoties op doet laaien en soms ook een frisse wind door je leven kan blazen. Daar weet Julie alles van. Als haar leven door een aantal gebeurtenissen op z’n kop wordt gezet, neemt ze een moedig besluit.

Lees hier het korte verhaal Als de herfst begint. Ik hoop dat je het een mooi verhaal vindt. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat.


#microbrief
Kort verhaal | De Kloof

#Microbrief De Kloof

Dit korte verhaal heb ik geschreven voor de verhalenwedstrijd #microbrief van Sweek. Mijn #microbrief verhaal is daar ook terug te lezen. Sweek heeft regelmatig #micro-schrijfwedstrijden waarbij het zeer korte verhaal centraal staat. Als jouw verhaal uit de enorme hoeveelheid ingezonden korte verhalen wint dan wordt het opgenomen in een verhalenbundel. Ik heb helaas niet gewonnen met dit verhaal.

Lees hier het korte verhaal De Kloof. Ik hoop dat je het een leuk verhaal vindt. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Op Sweek kun je het verhaal hier lezen.


Een nieuw verhaal volgt snel…

logo