Cursussen

Cursussen & workshops


schrijfcursus

Schrijfcursus Schrijf je boek

Wil je graag een boek schrijven maar weet je niet waar te beginnen? Twijfel je of je het wel zal kunnen? Word je door het idee van een boek schrijven en uitgeven alleen al overweldigd? Of ben je wel al begonnen maar weet je niet hoe je verder moet? En ben je al lange tijd bezig zonder echt vooruit te komen? Wil je nu concrete stappen gaan zetten zodat jouw boek er echt gaat komen?

Dan is deze schrijfcursus voor jou!


schrijfcursus

Schrijfcursus Non-fictie

Je wilt graag een non-fictie boek schrijven maar weet niet waar te beginnen. Met jouw kennis en ervaringen hoop je anderen te kunnen steunen en te helpen. Misschien droom je er zelfs al heel lang van om jouw kennis te delen in een zelfhulpboek, een managementboek of een ander non-fictie boek. Maar hoe pak je zoiets nou eigenlijk aan? Je heb wel een idee, maar komt er niet toe om eraan te beginnen. Of ben je wel al (zonder echt plan) begonnen en weet je niet hoe je verder moet? Toch weet je zeker dat jouw boek geschreven moet gaan worden en dat het je met de juiste hulp ook zal gaan lukken.

Dan is dit de schrijfcursus die jij nodig hebt!


Lees hier een aantal ervaringen van cursisten:

Door de schrijfcursus heb ik meer vertrouwen in mijn schrijfproces. Ik zag in het begin door de bomen het bos niet meer, maar nu is het duidelijk voor me.
Anna Hazelhorst


“De schrijfcursus heeft me opgeleverd… dat ik ben doorgegaan met het schrijven
van mijn boek. Je krijgt veel informatie en leert waarop je moet letten als je een
boek wil schrijven en uitgeven. Het is niet alleen de cursus, maar ook de 365
dagen schrijftips, de nieuwsbrieven, de website, de schrijfopdrachten en het
contact met Giovanna die me enorm helpen bij het schrijfproces. Het is een hele
reis en ik ben nog lang niet op de eindbestemming, maar wetende dat er iemand
als Giovanna is om je te helpen, zorgt ervoor dat ik mijn doel wil halen.”
Hedwig van de Wiel


“Ik ben erg geholpen met de startfase van mijn boek. In plaats van meteen beginnen te schrijven, werd ik uitgedaagd om veel voorwerk te doen en zo met een goede basis te kunnen starten. Deze basis zal me komende periode goed blijven helpen bij het verder schrijven van mijn boek! Daarnaast geeft Giovanna fijne en duidelijke feedback, waar ik altijd ook écht iets aan had..”
Sophie de jong


“De schrijfcursus heeft ervoor gezorgd dat ik nu weet dat ik moet doorzetten en het zorgt ervoor dat ik mijn verhaal echt kan beginnen. Ik heb nu handvaten om het tot een geheel te brengen.”
Rowan Rietveld


“Wat een ontzettend fijne website. Heerlijk dat je tijd maakt om zoveel mogelijk tips en tricks te geven! En de mogelijkheid biedt om cursussen te geven.”
Eva


Waardering: 5 uit 5.

Binnenkort nieuwe cursussen online! Naast de cursus fictie schrijven (Schrijf je boek) en de cursus Non-fictie, komen er de cursussen Feelgood schrijven en Schrijf je levensverhaal bij!

Waardering: 5 uit 5.

* Op alle producten en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Met het afnemen van een product of dienst ga je akkoord met deze voorwaarden.