Cursussen

Cursussen & workshops


schrijfcursus

Schrijfcursus Schrijf je boek

Wil je graag een boek schrijven maar weet je niet waar te beginnen? Twijfel je of je het wel zal kunnen? Word je door het idee van een boek schrijven en uitgeven alleen al overweldigd? Of ben je wel al begonnen maar weet je niet hoe je verder moet? En ben je al lange tijd bezig zonder echt vooruit te komen? Wil je nu concrete stappen gaan zetten zodat jouw boek er echt gaat komen?

Dan is deze schrijfcursus voor jou!


schrijfcursus

Schrijfcursus Non-fictie

Je wilt graag een non-fictie boek schrijven maar weet niet waar te beginnen. Met jouw kennis en ervaringen hoop je anderen te kunnen steunen en te helpen. Misschien droom je er zelfs al heel lang van om jouw kennis te delen in een zelfhulpboek, een managementboek of een ander non-fictie boek. Maar hoe pak je zoiets nou eigenlijk aan? Je heb wel een idee, maar komt er niet toe om eraan te beginnen. Of ben je wel al (zonder echt plan) begonnen en weet je niet hoe je verder moet? Toch weet je zeker dat jouw boek geschreven moet gaan worden en dat het je met de juiste hulp ook zal gaan lukken.

Dan is dit de schrijfcursus die jij nodig hebt!

‘Wat een ontzettend fijne website. Heerlijk dat je tijd maakt om zoveel mogelijk tips en tricks te geven! En de mogelijkheid biedt om cursussen te geven.’
Eva


cursussen

Cursus Social media voor ondernemers

Als ondernemer wil je zichtbaar zijn voor je (potentiële) klanten, dat doe je het best via social media. Maar wat post je dan en hoe vaak en op welke platformen? Met zweet in je handen probeer je een paar posts te schrijven maar twijfelt of dit nou wel wat voor je is.

Met de juiste kennis en juiste tools hoef je niet meer te twijfelen! Deze cursus helpt jou zelfverzekerd je klanten te bereiken!


Workshops

Vanwege corona en de maatregelen die er zijn, zal het voorlopig niet mogelijk zijn om een workshop op locatie te volgen. Omdat de verwachting is dat dit allemaal misschien wel tot de zomer van 2021 – of misschien zelfs langer – kan duren, zal er tot die tijd ook niets gepland worden. Zodra het wel weer mogelijk is, zullen er zeker workshops gegeven worden en lees je hier alle informatie.