365 schrijftips

365 schrijftips mailing

Je weet dat dagelijks schrijven belangrijk is. Door elke dag te schrijven creëer je een schrijfritme, je groeit als schrijver en je maakt meer schrijfmeters. Én je schrijfdoel komt dichterbij. Toch vind je het moeilijk om elke dag aan het schrijven te gaan.

Want wat zou je vandaag kunnen gaan schrijven? Je voelt je niet echt geïnspireerd, je hebt allerlei andere dingen te doen, en eerlijk gezegd vergéét je ook nog al eens om die dag te gaan schrijven.

Hoe zou het dan zijn om iedere dag een schrijfreminder te ontvangen? Een e-mail die je niet alleen herinnert aan je voornemen om vaker te gaan schrijven, maar waar je ook nog eens heel veel uit kan halen om je schrijven verder te ontwikkelen?

Daarom heb ik iets moois voor jou: de 365 schrijftips mailing. Met dagelijks een goede schrijftip, schrijfmotivatie of schrijfquote in je mailbox om je te helpen elke dag geïnspireerd te gaan schrijven. Als bonus zullen er ook regelmatig schrijfopdrachtjes of schrijfoefeningen tussen zitten die je (gratis) op mag sturen voor feedback!

En omdat, na het rare en moeilijke jaar 2020, ook 2021 onzeker (en in lockdown) van start gaat, bied ik je dit niet voor € 52,- maar voor slechts € 21,- aan! Een minimale investering voor een jaar lang inspiratie, tips, motivatie en schrijfoefeningen in je mailbox!

Meld je nu meteen aan, zodat je zeker weet dat je vanaf 1 januari 2021 elke dag een inspiratiemail in je mailbox ontvangt!

Totaal: € -

logo