logo

365 schrijftips mailing

Je weet dat dagelijks schrijven belangrijk is. Door elke dag te schrijven creëer je een schrijfritme, je groeit als schrijver en je maakt meer schrijfmeters. Én je schrijfdoel komt dichterbij. Toch vind je het moeilijk om elke dag aan het schrijven te gaan.

Want wat zou je vandaag kunnen gaan schrijven? Je voelt je niet echt geïnspireerd, je hebt allerlei andere dingen te doen, en eerlijk gezegd vergéét je ook nog al eens om die dag te gaan schrijven.

Hoe zou het dan zijn om iedere dag een schrijfreminder te ontvangen? Een e-mail die je niet alleen herinnert aan je voornemen om vaker te gaan schrijven, maar waar je ook nog eens heel veel uit kan halen om je schrijven verder te ontwikkelen?

Daarom heb ik iets moois voor jou: de 365 schrijftips mailing. Met dagelijks een goede schrijftip, schrijfmotivatie of schrijfquote in je mailbox om je te helpen elke dag geïnspireerd te gaan schrijven. Als bonus zullen er ook regelmatig schrijfopdrachtjes of schrijfoefeningen tussen zitten die je (gratis) op mag sturen voor feedback!

365 schrijftips

Voor slechts € 52,- krijg je elke dag een waardevolle schrijftip. Een minimale investering voor een jaar lang inspiratie, tips, motivatie en schrijfoefeningen in je mailbox!


“De 365 schrijftips vind ik zeer goed.  Ze helpen mij en doen me nadenken over mijn schrijven.”
Danielle Gemmel


“Nog één dag te gaan en dan heb ik iedere dag een mail van je ontvangen met als titel: “Over schrijven gesproken”. Ik heb ze allemaal met veel plezier gelezen en er mijn voordeel mee gedaan. Dank daarvoor en ik wens je een heel goed en vooral gezond 2022.”
Elly van Driel (31-12-2021)


“Ik wil je graag hartelijk bedanken voor de nuttige 365 schrijftips in het afgelopen jaar. Ze zijn allemaal bewaard en goed om af en toe eens op terug te blikken.”
Isolde Boers


Totaal: € -

logo