Mijn boeken

Boeken

Boeken schrijven

Al sinds mijn kindertijd zit het schrijven in mijn hart. Ik schreef dan ook altijd al regelmatig. Maar jarenlang alleen voor mijzelf. Over dingen die mij bezig hielden. Van boeken gaan schrijven kon ik alleen maar dromen. Er zijn best wat jaren overheen gegaan eer ik zo ver was om van mijn passie mijn werk te durven maken en dus mijn schrijfsels met anderen te durven delen. Naast, ondertussen, een 50-tal artikelen geschreven te hebben voor andere websites, vond ik het toch wel tijd worden om mij te focussen op iets wat ook al jaren in de kast lag (en er van tijd tot tijd even uit mocht). Namelijk mijn eerste boek. Toen ik die af had, kwam het besluit om deze in de ijskast te leggen en misschien ooit en misschien nooit uit te geven. Het was gewoon niet het boek waar ik mee wilde debuteren.

Kinderboeken

Mijn hart ligt mijn hele leven al bij het schrijven van kinderboeken. Dat ik elf jaar in het basisonderwijs en op een peuterspeelzaal heb gewerkt en daarna nog drie jaar in de kinderopvang komt dus goed van pas. Afgelopen zomer was het eindelijk zo ver en ben ik begonnen aan mijn eerste kinderboek, een detective verhaal voor 8 – 10 jarigen. Naar verwachting zal dit boek eind dit jaar klaar zijn. Binnenkort vertel ik meer over dit boek.

Serie

Het boek wordt het eerste deel van een serie. Al meteen bruiste het van idee├źn voor volgende boeken met dezelfde hoofdpersonen. Ook over komende delen in deze serie binnenkort meer.

Meer over mij

Op de pagina About me lees je meer over wie ik ben en wat ik nog meer schrijf. Op de pagina Diensten lees je wat ik naast schrijven nog meer doe. En als je hier toch bent, lees vooral ook eens een blog. Ik hoop dat ze je mogen inspireren tot zelf schrijven.