Boeken

Boeken schrijven

Al sinds mijn kindertijd zit het schrijven in mijn hart. Ik schreef dan ook altijd al regelmatig. Maar jarenlang alleen voor mijzelf. Over dingen die mij bezig hielden. Van boeken gaan schrijven kon ik alleen maar dromen. Er zijn best wat jaren overheen gegaan eer ik zo ver was om van mijn passie mijn werk te durven maken en dus mijn schrijfsels met anderen te durven delen. Naast, ondertussen, een 50-tal artikelen geschreven te hebben voor andere websites, vond ik het toch wel tijd worden om mij te focussen op iets wat ook al jaren in de kast lag (en er van tijd tot tijd even uit mocht). Namelijk mijn eerste boek. Toen ik die af had, kwam het besluit om deze in de ijskast te leggen en misschien ooit en misschien nooit uit te geven. Het was gewoon niet het boek waar ik mee wilde debuteren.

Kinderboeken

Mijn hart ligt mijn hele leven al bij het schrijven van kinderboeken. Dat ik elf jaar in het basisonderwijs en op een peuterspeelzaal heb gewerkt en daarna nog drie jaar in de kinderopvang komt dus goed van pas. Toch ben ik jaren lang andere dingen gaan schrijven dan kinderboeken. Vorig jaar zomer was het eindelijk zo ver en ben ik begonnen aan mijn eerste kinderboek, een detective verhaal voor 9 – 12 jarigen.  Ondertussen is het boek af en ligt bij een uitgeverij. Binnenkort vertel ik meer over dit boek.

Serie

Het boek is het eerste deel van een serie. Al meteen bruiste het van ideeën voor volgende boeken met dezelfde hoofdpersonen. Ik ben dan ook al bezig met het schrijven van het tweede deel. Over deze en ook over de volgende delen in deze serie binnenkort meer.

Horizon Taal

Erg trots ben ik dat er in de verhalenbundel Horizon Taal een verhaal van mij opgenomen is. Hoe deze bundel ontstaan is, wie er nog meer in staan en waar hij te koop is, lees je hier.

Meer over mij

Op de pagina About me lees je meer over wie ik ben en wat ik nog meer schrijf. Op de pagina Diensten & samenwerken lees je wat ik naast schrijven nog meer doe. En als je hier toch bent, lees vooral ook eens een blog. Ik hoop dat ze je mogen inspireren tot zelf schrijven.