Horizon Taal
Boeken

Horizon Taal

Vandaag was de terugkomdag van de schrijfretraite van Marlen Visser. Afgelopen september ben ik in Italië naar haar schrijfretraite geweest op Montesoffio, waar het onder de Italiaanse zon in een prachtig countryhouse goed vertoeven was. Er werd gelachen, heerlijk gegeten, gezwommen, gefietst, veel gekletst met andere schrijvers en, o ja een hoop geschreven natuurlijk ook. Schrijven met een prachtig uitzicht.

Talenten bundelen

Na de schrijfweek kwam een van de deelnemers, Alexander Roessen, met het geweldige idee om met alle deelnemers een verhalenbundel te maken. En dan niet alleen met de deelnemers van afgelopen schrijfweek, maar ook van de eerdere schrijfweken van Marlen . 27 deelnemers in totaal deden mee en schreven een kort verhaal.

De bundel Horizon Taal bevat verhalen van:

Yfke Brandhout, Irene Campfens, Diana Cotteleer, Angela Haegmans, Harry Heijkoop, Carolien Hennekam, Margareth Hillebrandt, Angela Holland, Joyce van Hooijdonk, Monique Hoolt, Annette Hulscher, Giovanna Jansen, John Jansen, Miriam Joosse, Ingrid Lub – de Vries, Lianne Molenbroek, Caroline Nelissen, Anja Pronker, Theo van Rijn, Samantha Stroombergen, Zjors van Unen, Gaby Visser, Marijke Vos, Ingrid de Vries, Ivonne Zwart.

Horizon Taal

Nu te koop

De verhalenbundel Horizon Taal is voor €15,- nu o.a. te koop bij Bol.com en bij Mijnbestseller.nl.

Ik kan toch wel zeggen dat ik supertrots ben op dit product! En natuurlijk op het feit dat ik er ook met een verhaal in sta, mijn eerste echte publicatie. Daarnaast ben ik ook supertrots op John! Die als partner met mij meeging naar de schrijfretraite, geïnspireerd raakte door het schrijfgebeuren en de prachtige omgeving en een verhaal bedacht nog voor er sprake was van een bundel. Supertrots dat hij ook in de bundel is opgenomen en supertrots dat hij sindsdien ook aan het schrijven is. <3

Groetjes, Giovanna

6 reacties

 1. Lianne Reijntjes zegt:

  Erg leuk dat jullie dit gedaan hebben! Ik ben er erg benieuwd naar 🙂 Ik wil ook nog eens een keer op schrijfretraite! Leuk dat jij en John er samen in staan!

  1. Dankjewel! Ja, moet je doen hoor, is een bijzondere ervaring!

 2. zegt:

  Geweldig! Gefeliciteerd met deze publicatie. En zo’n schrijfretraite lijkt me ook een hele mooie ervaring.

  1. Dankjewel. En dat is het zeker! Prachtige omgeving, heerlijk eten, schrijven en sparren met gelijkgestemden. En heerlijk weer hihi. ☀️

 3. zegt:

  Wat ontzettend leuk en supergaaf! Gefeliciteerd! Als ik weer boekenbudget heb ga ik zorgen dat deze bundel in mijn kast komt te staan!

  1. Dankjewel! Gaaf om te lezen!

Reacties zijn gesloten.