appetizer
Blog

Leuk om te lezen deze appetizer

Smakelijke appetizer

Blogpost met een smakelijke appetizer uit De Mergelier, de geweldig leuke feelgood van mijn even zo leuke coachee Marion Driessen, die momenteel bij een paar uitgeverijen ligt, wachtend op een match. Het manuscript dan hè, niet Marion.

En onderaan haar blogpost zag ik naast de optie delen op Facebook, ook de mogelijkheid tot delen op WP, dus op mijn website. Mooie gelegenheid om deze nieuwe optie uit te proberen. 

Daarop dus hier onder het leuke stukje over een draak van die van pizza houdt. En daaronder ook haar blogpost met niet één maar twee verrassende berichten omtrent haar manuscript.

Feelgoodroman

Benieuwd naar het stukje uit haar manuscript en naar andere nieuwtjes over haar feelgoodroman? Klik dan zeker even door naar haar site! Of klik hieronder op een van de blogposts.

Groetjes, Giovanna

2 reacties

  1. Superleuk dit, Giovanna! En een dikke dankjewel voor je steun tijdens het hele schrijfproces: plotten, hoofdstukverdeling, schrijven, schrijven en nog eens schrijven, herschrijven. Je stond tijdens alle fases met steun en raad voor me klaar. Je coaching is gezellig én onmisbaar. Zonder jou had ‘De Mergelier’ het licht niet gezien.

    1. Jij dankjewel dat ik mee aan boord mocht bij het maken van deze reis en ik je bij al deze fases terzijde mocht staan! Ik weet hoeveel tijd, liefde, wijsheid en humor je in ‘De Mergelier’ hebt gestopt en wat een prachtig boek het is geworden! De uitgeverij die dit uit gaat geven boft maar. 🙂
      Op naar ‘De Mergelier 2’ en nog veel meer gezellige en boeiende schrijfcoachtijd samen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.