Website

Welkom op Over Schrijven Gesproken!

Welkom op de website over taal, schrijven, lezen en alles wat er mee samenhangt.
Wat leuk dat je mijn website bezoekt!

Welkom op mijn website. Ik ben Giovanna Jansen, schrijver van beroep. Al sinds mijn kindertijd zit het schrijven in mijn hart. Toch zijn er best wat jaren overheen gegaan eer ik zo ver was om van mijn passie mijn werk te durven maken. Hier op mijn website kun je lezen over mijn werk als schrijfster en redacteur.

Wat schrijf ik zoal

Ik ben druk bezig met mijn debuut roman, die bijna af is, en naar verwachting dit jaar uitkomt. Ook schrijf ik content voor deze website, uiteraard. Daarnaast schrijf ik regelmatig artikelen voor Inspirerend Leven, Puur! Vandaag, Irma Inspireert en Your Own Style Magazine. Bij die laatste ben ik tevens redacteur.

Naast schrijven ook lezen

Ook lees ik heel graag boeken. Mijn target is om 52 boeken per jaar te lezen. Vorig jaar is mij dat met 69 boeken dik gelukt. Eens kijken of dat dit jaar ook weer lukt.
Van sommige boeken zal ik laten weten wat ik er van vond. Met mijn boekrecensies hoop ik je kennis te laten maken met de boeken die ik gelezen heb. Deze zijn dan terug te vinden in het menu onder de boekrecensies op deze site. Of klik hier.

schrijven
Coffee Break Reading, free photo from internet
Tot ziens!

Ik wens je heel veel plezier hier en hoop je vaker op mijn website tegen te mogen komen. Ik hoop dat je genoten hebt en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat bij een artikel dat je gelezen hebt. Zo weet ik wat je er van vond. Tot gauw weer!

Social Media

Oh, en ik vind het natuurlijk heel leuk om met je te connecten via Social Media! Bovenaan de website staan de knoppen naar mijn social accounts.

Groetjes,
Giovanna Jansen

1 Reactie

  1. You’re a really practical site; couldn’t make it without ya!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.