boek te schrijven
Website

Welkom op Over Schrijven Gesproken!

Welkom op mijn website. Ik ben Giovanna Jansen, schrijver, redacteur en schrijfcoach. Al sinds mijn kindertijd zit het schrijven in mijn hart. Toch zijn er best wat jaren overheen gegaan eer ik zover was om van mijn passie mijn werk te durven maken. Tijdens het volgen van de redacteursopleiding ontdekte ik een andere passie: auteurs begeleiden. Beginnende schrijvers helpen hun boek te schrijven, want schrijven hoef je niet alleen te doen. Hier op deze website kun je lezen over mijn werk als schrijfster, redacteur en coach.

Wat schrijf ik zoal

Welkom op mijn website, wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen! De website over schrijven, lezen en alles wat er mee te maken heeft.
Ik schrijf graag en ik schrijf veel, maar het allerliefst schrijf ik kinderboeken. Meer daarover lees je hier. Maar ook korte verhalen, blogs, artikelen en e-books schrijf ik heel graag. Er zijn dan ook al honderden blogs en artikelen van mijn hand verschenen.

Naast schrijven ook lezen

Ook lees ik heel graag boeken. Mijn target is om 100 boeken per jaar te lezen. Al een paar jaar lukt het mij om dat doel te halen. Eens kijken of het dit jaar ook weer lukt. Hoe ik zoveel boeken in een jaar lees en tips om ook veel te lezen vind je hier.
Van sommige boeken zal ik laten weten wat ik er van vond. Met mijn boekrecensies hoop ik je kennis te laten maken met de boeken die ik gelezen heb. Deze vind je onder de boekrecensies op deze site. Of klik hier.

Boeken over schrijven

Tot ziens!

Ik wens je heel veel plezier hier, ik hoop dat je je welkom voelt en dat ik je vaker op mijn website tegen mag komen. Ik hoop dat je genoten hebt en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat bij een artikel dat je gelezen hebt. Zo weet ik wat je er van vond. Tot gauw weer!

Social Media

Oh, en ik vind het natuurlijk heel leuk om met je te connecten via Social Media! Bovenaan en onderaan de website staan de knoppen naar mijn social accounts.

Groetjes, Giovanna

1 Reactie

  1. You’re a really practical site; couldn’t make it without ya!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.