terugblik 2022
Blog

Terugblik 2022 in 22 foto’s

In 2022 schreef ik 96 blogposts. Omdat ik al genoeg gezegd en geschreven heb in en over 2022, en volgende week met het december maandoverzicht er ook al een woordelijke terugblik is, is de terugblik 2022 in foto’s. 22 mooie, leuke, grappige of bijzondere foto’s van het afgelopen jaar.


Terugblikken op 2022 in 22 foto’s

terugblik 2022

Omdat een beeld soms meer zegt dan woorden.

terugblik 2022

(Het is trouwens lastiger dan het lijkt, 22 foto’s uitkiezen voor deze terugblik uit de honderden (duizenden?!) foto’s die ik het afgelopen jaar heb gemaakt… Ik had er met gemak 2022 foto’s uit kunnen kiezen. ;-))

terugblik 2022

Vorig jaar had ik wel een jaaroverzicht, die kun je hier terugvinden.

Wat is jouw mooiste, leukste, grappigste of meeste bijzondere moment geweest in 2022?

Groetjes, Giovanna

9 Reacties

 1. Wat een leuk overzicht, blijft bijzonder; terugkijken op een jaar en dan weer denken; oh ja, dat heb ik OOK nog gedaan;-) Mijn meest bijzondere moment was wel de aankoop van mijn eigen huis. Bizar hoe snel de tijd gaat.

 2. Het lijkt mij inderdaad erg lastig om 22 foto’s uit te kiezen, maar wat heb je dit leuk gedaan!

  1. Ah lief, dankjewel!

 3. zegt:

  Leuk die foto van ons! Volgend jaar weer samen buiten fietsen hoor (binnenkort een keer Zwiften?)!

  1. Haha, ja die móést er echt bij. Ja leuk om in het nieuwe jaar weer samen buiten te fietsen! En voor die tijd zeker een keer Zwiften! We appen even om een datum te prikken. 🙂

 4. zegt:

  Leuke terugblik! En heel herkenbaar dat je zoveel foto’s hebt. Ik selecteer tegenwoordig elke maand de mooiste twee foto’s. Scheelt me een hoop ‘werk’ aan het einde van het jaar;).

  1. Bedankt! En wat een goede tip! Die ga ik vanaf morgen meteen toepassen voor het nieuwe jaar. 🙂

 5. zegt:

  Mooi en leuk zo’n overzicht hoor, het uitzoeken van de foto’s, lijkt mij inderdaad lastig, je moet kiezen hè?

  1. Dankjewel! Nou precies dat, dat moeten kiezen… 😉

Reacties zijn gesloten.