16 Reacties

 1. zegt:

  Wat een veelbewogen jaar heb je gehad met mooie en ook mindere momenten. Jaloers op je trip naar Londen<3
  Altijd leuk om te lezen zo'n terugblik.

  Een fijn 2020 gewenst.

  1. Dankjewel! Voor jou ook een heel fijn 2020!
   Londen was echt super, ja. Ik had het ook goed gepland en uitgedacht van te voren en wist wat ik graag wilde zien. Daardoor hebben we wel alles uit de citytrip kunnen halen. 🙂

 2. zegt:

  Altijd leuk om zo’n terugblik te lezen!

  1. Vind ik ook altijd! 🙂

 3. zegt:

  Wat een heftige dingen! Maar gelukkig ook veel mooie dingen. Ik hoop dat 2020 een geweldig jaar voor je gaat worden!

  1. Dankjewel! Dat hoop ik ook! 🙂

 4. zegt:

  Een heel bewogen jaar heb je beleefd… mooi geschreven en je hebt hele mooie stappen gezet. Ik volg je blog heel graag en kijk uit naar de ontwikkelingen. Heel fijn Nieuwjaar x

  1. Dankjewel voor je complimenten en wat leuk om te horen! 🙂
   Voor jou ook een heel mooi en fijn nieuwjaar!

 5. zegt:

  Jaaroverzichten vind ik altijd leuk om te lezen! Heel verdrietig dat je dit jaar afscheid hebt moeten nemen van je vader. Veel sterkte daar ook in de komende tijd.
  Gelukkig is het met John allemaal goed afgelopen, ik wens jullie samen een heel goede jaarwisseling toe en het beste voor 2020!
  Ook heel tof om over je plannen te lezen voor het nieuwe jaar, ik ben heel benieuwd!

  1. Jaaroverzichten vind ik ook altijd zo leuk om bij een ander te lezen. 🙂
   Dankjewel voor de sterkte wensen, heel lief!
   Bedankt voor jou ook een hele fijne jaarwisseling en al het moois voor 2020! ✨

 6. Lianne zegt:

  Wat mooi om te lezen! Vervelend dat die gebeurtenissen met John en je vader een dieptepunt waren en dat je je vader met je feestdagen moest missen, maar desondanks heb je weer mooie stappen gezet! Met je opleiding, je logo, je kinderboek en de stap om fulltime te ondernemen. Je bent hartstikke goed bezig en hopelijk wordt door al die mooie dingen 2020 een beter jaar! <3

  1. Dankjewel! Heel lief! Dat hoop ik ook! 🙂
   Voor jou ook een mooi 2020 toegewenst! Dat het een mooi, gelukkig en gezond jaar zal worden!

 7. Ilona Wielinga zegt:

  Je hebt zeker een jaar gehad met een aantal dieptepunten, maar ook een aantal mooie hoogtepunten. Wel ontzettend jammer dat je de kerst zonder je vader moest vieren, wel mooi dat jullie het allemaal samen hebben gevierd.
  En heel veel succes met het werken als zelfstandig ondernemer! Ik hoop dat 2020 een mooi jaar voor je gaat worden. Zowel zakelijk als privé natuurlijk.

  1. Het was zeker mooi dat we kerst samen hebben kunnen, met mijn vader in gedachten bij ons.
   Dankjewel! Daar ga ik voor, zowel zakelijk als privé inderdaad.
   Voor jou ook een heel mooi, creatief en succesvol jaar!

 8. zegt:

  Je hebt zeker een paar heftige gebeurtenissen meegemaakt dit jaar. Gelukkig is het ongeluk van John uiteindelijk goed afgelopen, maar wel intens verdrietig dat je je vader nu helaas moet missen.
  Gelukkig waren er ook mooie momenten en heb je veel mooie stappen mogen zetten. Wat geweldig gaaf dat je volgend jaar fulltime gaat ondernemen! Ik weet zeker dat je het geweldig zult doen. Ik wens je een fijne jaarwisseling en alvast een heel mooi, gezond én succesvol 2020 toe 🙂

  1. Dankjewel, wat lief dat je dat zegt. Ik ga ervoor dat het een groot succes zal worden. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in! Een fijne en romantische jaarwisseling toegewenst! Geniet van jullie eerste Oud & Nieuw samen. En een prachtig, gelukkig en succesvol nieuwjaar toegewenst! ✨

Reacties zijn gesloten.