adventskalender
Blog

Schrijvers adventskalender

Omdat 2020 zo’n raar, onvoorspelbaar en onzeker jaar was, en ook de feestdagen dit jaar niet zullen zijn zoals anders, heb ik bedacht dat jullie vast wel een oppepper kunnen gebruiken. Iets leuks, iets gezelligs, iets verrassends om de laatste maand van het jaar toch nog feestelijk te maken.


Wellicht heb je het van de week al op social media gezien, maar ik ben zo enthousiast over mijn adventskalender dat het ook wel een blog waard is. 😉 Want ik denk dat iedereen wel iets leuks om naar uit te kijken kan gebruiken, zo tegen het einde van dit jaar. Daarom ben ik de afgelopen weken aan de slag gegaan met het bedenken en maken van een adventskalender. Het fijne daarvan is dat ik heel veel plezier beleefde aan het bedenken en maken ervan, en jullie – hoop ik – met het ontvangen ervan. 😊

adventskalender

Een adventskalender voor wie?

Voor iedereen die van schrijven en van boeken lezen houdt. En of je nou boeken schrijft, tekstschrijver of columnist bent, een blogger of een ondernemer die blogt of regelmatig teksten schrijft bent, voor ieder zit er wat bij.

Hoe werkt het?

Je kunt je aanmelden door hieronder je naam en e-mailadres in te vullen of op deze pagina. Je krijgt dan een mailtje om je e-mailadres te bevestigen. Zo weten we beide zeker dat je het juiste e-mailadres ingevuld hebt. Na het klikken op de bevestigingslink ben je toegevoegd aan de adventskalendermailingslist.

ADVENTSKALENDER

Krijg je geen bevestigingsmailtje? Dan kan het dus fout zijn gegaan bij het invullen van je e-mailadres (een typfoutje is immers zo gemaakt). Probeer het nogmaals of neem even contact met mij op, dan zet ik je handmatig op de lijst.

Let op: helaas is aanmelden met een info@ e-mailadres bij mijn mailhost niet mogelijk. Met ieder ander soort e-mailadres kan je je wel aanmelden.

Wanneer ontvang je de adventskalender?

Meld je nu alvast aan zodat je van 1 december t/m 25 december 2020 elke dag een cadeautje in je mailbox ontvangt! Bij de mail zit dan een bijlage of een downloadlink voor je kerstcadeautje van die dag. Zorg dat je elke dag je cadeautje ophaalt, want downloaden kan maar t/m 25 december.

(Weet je dat je als heel veel keer ‘adventskalender’ typt, het én een raar woord wordt én je regelmatig advenstkalender gaat typen? 😉)

Hou jij van adventskalenders?

Groetjes, Giovanna

14 Reacties

 1. Ontzettend leuk en lief dat je dit doet! Ik heb me aangemeld. 🙂

  1. Ahh lief en super leuk dat je je aangemeld hebt! 🙂

 2. Marloes zegt:

  Wat een superleuk idee! Ik meld me zo direct aan. Zeker houd ik van adventskalenders. Gisteren kocht ik er eentje bij de Ikea waar chocolaatjes in zitten. Verder koop ik al een aantal jaar een kraskalender. Heb er helaas nog nooit iets mee gewonnen, maar het krassen vind ik zo leuk.

  1. Leuk dat je je ook aan gaat melden en leuk dat je ook van adventskalenders houdt. 🙂 Die met van die chocolaatjes blijven ook leuk!

 3. zegt:

  Superleuk idee, ik heb me aangemeld en ben heel benieuwd. Een heel leuk idee!

  1. Dankjewel! En heel leuk dat je je aangemeld hebt!

 4. zegt:

  Wat een leuk idee! Ik ga me gelijk aanmelden.

  1. Leuk! 🙂

 5. zegt:

  Echt een superleuk idee! Ik moet nog even kijken hoe ik me aan ga melden, want het enige mailadres waar het risico niet aanwezig is dat de mailtjes in een grote berg belanden is een info-adres :-/ Je had daar op Instagram ook iets over gestuurd en daar heb ik tot m’n schaamte nog niet op gereageerd. Maar ik ga even kijken wat ik kan doen 😉 Ik wil voor m’n leeschallenge van volgend jaar een apart gmail-adres gaan gebruiken, dus wellicht kan ik het met dat mailadres doen! Moet ik dat wel even aanmaken natuurlijk 😉

  1. Ja dat is wel echt een lastig dingetje, dat info@ adressen niet kunnen. Hopelijk wordt dat in de toekomst wel mogelijk, maar nu kan het helaas niet. Grappig ik heb trouwens juist een gmail-adres voor mijn nieuwsbrieven, zodat deze niet op een grote hoop belanden. 😉 Als je er toch een aan zou maken voor je leeschallenge, kan dit een mooie motivatie zijn. 🙂 En een gmail-adres is gelukkig zo aangemaakt. Mocht het onverhoopt toch niet lukken om een alternatief e-mailadres te hebben voor 1 december, laat het mij dan even weten, dan bedenk ik wat anders om de mailing toch naar je toe te sturen. Zou zo jammer zijn als je hierdoor niet mee kan doen.

 6. zegt:

  Het is inderdaad allemaal onzeker, ik vrees voor een eenzame kerst.

  1. Ik hoop dat iedereen op een creatieve (en corona-proof) manier toch wegen kan vinden om niet eenzaam te hoeven zijn deze Kerst. Dat zal niet makkelijk zijn, maar er zijn al zo veel creatieve oplossingen bedacht dit jaar, dat dat met Kerst ook mogelijk moet zijn.

 7. zegt:

  Wat een superleuk idee! Ik heb me uiteraard aangemeld 🙂

  1. Yeah! Super leuk dat je je aangemeld hebt! 🙂

Reacties zijn gesloten.