adventskalender 2022
Blog

Schrijvers adventskalender 2022

Na het daverende succes in 2020, ook dit jaar weer een – door mij gemaakte – adventskalender 2022, met downloadbare cadeautjes. Elke dag iets leuks, iets feestelijks, iets verrassends om de laatste maand van het jaar extra feestelijk te maken. Voor iedereen die van schrijven en van boeken lezen houdt. En of je nou schrijver bent, blogger, een ondernemer die blogt of regelmatig teksten schrijft, of iemand die gewoon graag af en toe iets voor zichzelf schrijft, voor ieder zit er wat bij.


Wellicht heb je het van de week al op social media gezien, maar ik ben zo enthousiast over mijn adventskalender dat het ook wel een blogpost waard is. 😉 Want wie wordt er nou niet blij van een adventskalender met elke dag een cadeautje? Daarom ben ik de afgelopen weken weer aan de slag gegaan met het bedenken en maken van een nieuwe adventskalender. Dat is dubbelleuk: want ik heb veel plezier beleefd aan het bedenken en maken ervan, en jullie – hoop ik – straks met het ontvangen ervan. 😊

Een adventskalender voor wie?

Voor iedereen die van schrijven en van lezen houdt. En of je nou een boek of kort verhaal schrijft, tekstschrijver of columnist bent, het liefst een haiku of een gedicht neerpent, een blogger bent of een ondernemer die blogt of regelmatig teksten schrijft, of gewoon heel graag leest en zo met tekst bezig bent; voor ieder zit er wat bij.

Hoe werkt het?

Je kunt je aanmelden door hieronder je naam en e-mailadres in te vullen of op deze pagina. Je krijgt dan een mailtje om je e-mailadres te bevestigen. Zo weten we allebei zeker dat je het juiste e-mailadres ingevuld hebt. Na het klikken op de bevestigingslink in die mail ben je toegevoegd aan de adventskalendermailingslist.

DE AANMELDING IS GESLOTEN PER 30-11-2022

Let op: aanmelden met een info@ e-mailadres geeft bij mijn mailhost nog wel eens problemen. Heb je ook een ander (gewoon) soort e-mailadres? Gebruik die dan bij voorkeur om je aan te melden.

Wanneer ontvang je de adventskalender 2022?

Meld je nu alvast aan zodat je van 1 december t/m 25 december 2022 elke dag een cadeautje in je mailbox ontvangt! Bij de mail zit dan een bijlage of een downloadlink voor je kerstcadeautje van die dag. Zorg dat je elke dag je cadeautje ophaalt, want downloaden kan alleen op de dag zelf.

Hou jij van adventskalenders?

Groetjes, Giovanna

3 Reacties

  1. zegt:

    Leuk idee! Ik ontdekte het te laat, dus als je volgend jaar weer zo’n initiatief hebt, hoop ik er op tijd bij te zijn. Fijne feestdagen!

  2. zegt:

    Leuk! Ik heb me ingeschreven.

  3. zegt:

    Leuk! Ik heb in 2020 meegedaan en heb me nu weer ingeschreven. Ik ben heel benieuwd naar wat je weer voor leuks bedacht hebt.

Reacties zijn gesloten.