4 Reacties

  1. Lieve Giovanna! Wat een superlief compliment is dit!! Ik vind het een enorme eer om in jouw rijtje te staan…❤️ En voel me daar heel dankbaar voor! Bedankt voor het delen van die andere inspirerende mensen

    1. Jij bedankt voor je inspirerende Instagram posts en je blogs! 🙂
      Bedankt dat je open en eerlijk verteld over je leven en respect voor alles wat je doet!

  2. Wat een leuke accounts heb je verzameld. Ik ken de meesten nog niet dus ik ga ff neuzen, maar Essma heb ik onlangs op Blogger by nature mogen ontmoeten. Geweldige vrouw en geweldig account. 🙂

    1. Wat leuk dat jij en Essma elkaar onlangs hebben ontmoet! Volgens mij heb ik of op jouw blog of op die van Essma toen wel iets gelezen over die Blogger by nature dag. Heel leuk om zo met andere bloggers in contact te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.