Blog

Fotoshoot

Vandaag eens niet een blog zoals jullie die van mij gewend zijn, over een leuk (schrijf)onderwerp. Dit keer een verslagje mijn trip naar Rotterdam gisteren en het doel ervan. Zoals ik gisteren al verklapte op Instagram en Twitter, had ik een fotoshoot met fotografe Prisca Visser! Wat was het leuk zeg! En wat zijn de foto’s mooi geworden!


Rotterdam

Het slechte weer gooide helaas wel roet in het eten. Het plan was om in Rotterdam eropuit te trekken met Prisca met camera, maar de regenbuien en de koude wind hadden andere plannen. Omdat ik er toch niet op mijn allerbest uit zie verwaaid en natgeregend, en dat dan weer zonde is van zo’n leuke shoot, werden de plannen omgegooid. Het werd daardoor een indoor fotoshoot. Niet zoals we van plan waren, maar wel met erg leuk resultaat.

De reden

Het doel van deze shoot was voor mij om foto’s te hebben voor op mijn website en social media accounts. Bij gebrek aan leuke foto’s in schrijf- of werkactie van mijzelf, gebruikte ik tot nu toe vaak maar Freestock photo’s. Ook leuk natuurlijk, en als je weet waar te zoeken, kom je ook hele mooie tegen, gratis. Maar ik vind het toch veel leuker om foto’s te gebruiken die ik óf zelf geschoten heb, óf waar ik zelf op sta. Dat laatste daar heeft Prisca dus voor gezorgd.

Preview

Hier onder alvast een tipje van de sluier, meer foto’s zie je binnenkort op mijn website verschijnen of langskomen op Instagram en Twitter. Zit je er ook aan te denken om een fotoshoot te laten maken, maar twijfel je nog? Ik kan het je echt aanraden, dus niet meer twijfelen en gewoon doen!

fotoshoot
fotoshoot
fotoshoot

Voor nu ga ik nog even een paar uur werken en dan nog een paar uur met een freelance klus aan de slag. Ik wens je alvast een heel fijn weekend toe. Het schijnt mooi weer te worden, dus geniet ervan!

Groetjes, Giovanna

Photo credits: Prisca Visser

4 Reacties

 1. Essma zegt:

  Wat een mooie foto’s zijn het geworden!! Het is aan te raden zo een keer in de zoveel tijd foto’s te laten maken van jezelf zodat je later nog eens terug kunt kijken. We zijn altijd zo druk met van alles dat zulke dingen langs ons heen gaan. Fijn weekend!

  1. Dankjewel Essma! Ja helemaal waar!! Ben ook heel blij dat ik het heb gedaan en ga het over een tijdje zeker weer doen. Fijne zondag nog!

 2. liannereijntjes zegt:

  De foto’s zijn mooi geworden! Ik heb een vriendin die als hobby fotografeert en dus wel eens mooie foto’s van me maakt om ervaring op te doen. Win-win dus! En wat lees ik, ben je druk met een freelanceklus? Gaaf hoor!

  1. Dankjewel Lianne! Dat is ideaal zo’n vriendin, zeker win-win.
   Ja klopt, ben bezig met een grote freelanceklus, superleuk! 🙂
   Nog aan het genieten van prachtig Bali?

Reacties zijn gesloten.