tips

Naast dat ik schrijver ben, boeken, blogs, artikelen en content voor mijn website en social media schrijf, lever ik via Over Schrijven Gesproken verschillende diensten. Zo werk ik al zo’n twee jaar als tekstschrijver, content creator en redacteur en heb ik honderden zakelijke teksten en social media posts geschreven en geredigeerd.

Schrijven in opdracht

Wil je dat ik een tekst, een column, een blog of een artikel voor je schrijf? Dat kan! Wekelijks schrijf ik voor meerdere vaste opdrachtgevers blogs, webteksten of webartikelen. Maar er is zeker ruimte voor meer opdrachten. Indien er veel research voor de tekst gedaan moet worden is dat geen enkel probleem, uiteraard rekening ik dan wat meer, afhankelijk van de tijd die ik bezig ben. Vooraf bespreken we samen hoeveel werk het is en wat de prijs zal zijn.

Copywriting website

Heb je een website en wil je dat ik er teksten voor schrijf? Ook dat kan, ik help je graag van jouw website je visitekaartje te maken.

Nieuwsbrief schrijven

Wil je een nieuwsbrief voor je brief of blog uit laten gaan, maar weet je niet waarover te schrijven? Ik help je er graag bij. Of misschien weet je wel wat je wil vertellen, maar niet hoe. Ook dat is prima, in overleg schrijf ik teksten voor je nieuwsbrief. Aangeleverd in Word kun je ze makkelijk naar je eigen nieuwsbriefprogramma kopiëren en versturen.

Redactiewerk

Elke geschreven tekst heeft een boodschap. Of het nu gaat om een reclametekst, een column, een blog, een scriptie of een manuscript, je wil er iets mee overbrengen. Uiteraard wil je dan niet dat je tekst vol fouten of hiaten zit, of dat de boodschap niet over komt. Je kunt je tekst door mij laten nakijken en corrigeren. Ook kan ik stukken voor je herschrijven, het zogeheten ghostwriting, om je te helpen de tekst beter te laten lopen.
Ik heb als redacteur gewerkt bij een online magazine. En momenteel werk ik als corrector/persklaarmaker voor verschillende uitgeverijen. Daarvoor kijk ik complete manuscripten na.
Wil jij er ook zeker van zijn dat jouw tekst goed geschreven is, of wil je hulp bij het verbeteren van je tekst? Neem dan contact met mij op.

Tekstredactie is mogelijk voor elk soort tekst.

Eenvoudige tekstredactie  bestaat uit het nalezen van de tekst en het geven van eventuele correcties op fouten.
Uitgebreide tekstredactie, met name voor manuscripten, ook wel persklaarmaken genoemd, bestaat naast het nalezen en corrigeren, uit het geven van suggesties op niet lopende stukken en, indien gewenst, uit het herschrijven van stukken.

Schrijven in opdracht

Content creation

Ook op social media wil je goed voor de dag komen met pakkende teksten. Maar weet je niet wat je wil zeggen bij die ene foto, of weet je wel wát je wil zeggen maar niet hóe? Ik schrijf ook teksten voor je social media accounts. Dit doe ik al langere tijd vast voor een aantal bedrijven en ondernemers.

Quick scans website

Je website is je visitekaartje. Daarmee laat je zien wie je bent, waar je voor staat en wat je kunt. Wil je weten of jouw website de professionele uitstraling heeft die je graag zou willen? Laat mij dan een quick scan maken van je website. Ik neem dan je website onder de loep en stuur je een rapportje met plus- en minpunten en bovenal verbeterpunten zodat je erna mee aan de slag kunt.
Bij de quick scan let ik o.a. op:

  • Spelfouten
  • Contradicties
  • Leesbaarheid
  • Layout en stijl
  • Eenheid in berichten
  • Komt de boodschap die je wil brengen over

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.

Vertalen

Wil je je tekst ook (deels) in het Engels hebben, maar blijkt het vinden van de juiste woorden lastig? Graag vertaal ik korte teksten, zoals blogs, artikelen of social media content voor je.

Wil je meer weten, of mij direct inhuren? Neem dan contact met mij op. Dit kan via het contactformulier of door een mailtje te sturen naar info@overschrijvengesproken.nl .

Over Schrijven Gesproken, KvK nr. 70567913