Schrijven in opdracht
Samenwerken
Diensten & samenwerken

Naast dat ik schrijver ben, boeken, blogs, artikelen en content voor mijn website en social media schrijf, lever ik via Over Schrijven Gesproken verschillende diensten. Zo werk ik bijna twee jaar als tekstschrijver en ik heb ik al honderden zakelijke teksten geschreven.

Schrijven in opdracht

Wil je dat ik een tekst, een column, een blog of een artikel voor je schrijf? Voor €35,- schrijf ik een tekst voor je van 350-500 woorden. Wil je een langere tekst? Dan is dat uiteraard mogelijk tegen een meerprijs. Indien er veel research voor de tekst gedaan moet worden, rekening ik meer, afhankelijk van de tijd die ik bezig ben, met een maximum van €25,- per tekst extra.

Copywriting website

Heb je een website en wil je dat ik er teksten voor schrijf? Ook dat kan. Voor €35,- per uur help ik je van jouw website je visitekaartje te maken.

Nieuwsbrief schrijven

Wil je een nieuwsbrief voor je brief of blog uit laten gaan, maar weet je niet waarover te schrijven? Voor €35,- per uur schrijf ik teksten voor je nieuwsbrief. Aangeleverd in Word kun je makkelijk naar je eigen nieuwsbriefprogramma kopiëren.

Redactiewerk

Elke geschreven tekst heeft een boodschap. Of het nu gaat om een reclametekst, een column, een blog, een scriptie of een manuscript, je wil er iets mee overbrengen. Uiteraard wil je dan niet dat je tekst vol fouten of hiaten zit, of dat de boodschap niet over komt. Je kunt je tekst door mij laten nakijken en corrigeren.
Ik heb als redacteur gewerkt bij een online magazine. En momenteel werk ik als corrector/persklaarmaker voor verschillende uitgeverijen. Daarvoor kijk ik complete manuscripten na.
Wil jij er ook zeker van zijn dat jouw tekst goed geschreven is, of wil je hulp bij het verbeteren van je tekst? Neem dan contact met mij op.

Tekstredactie is mogelijk voor elk soort tekst.

Eenvoudige tekstredactie kost €0,004 per woord en bestaat uit het nalezen van de tekst en het geven van eventuele correcties. Dit komt neer op €4,- per 1.000 woorden.
Uitgebreide tekstredactie, met name voor manuscripten, ook wel persklaarmaken genoemd, kost €0,005 per woord (€5,- per 1.000 woorden) en bestaat naast het nalezen en corrigeren, uit het geven van suggesties op niet lopende stukken en, indien gewenst, uit het herschrijven van stukken.

Content creation

Ook op social media wil je goed voor de dag komen met pakkende teksten. Maar weet je niet wat je wil zeggen bij die ene foto, of weet je wel wát je wil zeggen maar niet hóe? Ik schrijf ook teksten voor je social media accounts. Dit doe ik vanaf €0,05 per woord. Voor een tekst voor Instagram of Facebook bijvoorbeeld zou dat neer komen op €5,- per bericht van 100 woorden. Wil je kortere of langere teksten? Ook dat kan in overleg.

Quick scans website

Je website is je visitekaartje. Daarmee laat je zien wie je bent, waar je voor staat en wat je kunt. Wil je weten of jouw website de professionele uitstraling heeft die je graag zou willen? Laat mij dan een quick scan maken van je website. Ik neem dan je website onder de loep en stuur je een rapportje met plus- en minpunten en bovenal verbeterpunten zodat je erna mee aan de slag kunt.
De kosten bedragen €150,- Bij de quick scan let ik o.a. op:

  • Spelfouten
  • Contradicties
  • Leesbaarheid
  • Layout en stijl
  • Eenheid in berichten
  • Komt de boodschap die je wil brengen over
Vertalen

Wil je je tekst ook (deels) in het Engels hebben, maar blijkt het vinden van de juiste woorden lastig? Graag vertaal ik korte teksten, zoals blogs, artikelen of social media content, voor je.

Prijs: €25,- per 1.000 woorden

Wil je meer weten, of mij direct inhuren? Neem dan contact met mij op. Dit kan via het contactformulier of door een mailtje te sturen naar info@overschrijvengesproken.nl .

Over Schrijven Gesproken, KvK nr. 70567913