Cursussen

Cursussen & workshops


schrijfcursus

Schrijfcursus Schrijf je boek

Wil je graag een boek schrijven maar weet je niet waar te beginnen? Twijfel je of je het wel zal kunnen? Word je door het idee van een boek schrijven en uitgeven alleen al overweldigd? Of ben je wel al begonnen maar weet je niet hoe je verder moet? En ben je al lange tijd bezig zonder echt vooruit te komen? Wil je nu concrete stappen gaan zetten zodat jouw boek er echt gaat komen?

Dan is deze schrijfcursus voor jou!


schrijfcursus

Schrijfcursus Non-fictie

Je wilt graag een non-fictie boek schrijven maar weet niet waar te beginnen. Met jouw autobiografie hoop je anderen te kunnen steunen en te helpen. Misschien droom je er zelfs al heel lang van om jouw kennis te delen in een zelfhulpboek, een managementboek of een ander non-fictie boek. Hoe pak je zoiets nou eigenlijk aan? Je loopt al lang met het idee rond, maar komt er niet toe om eraan te beginnen. Of ben je wel al begonnen maar weet je niet hoe je verder moet? Toch weet je zeker dat jouw boek geschreven moet gaan worden en dat het je met de juiste hulp ook zal gaan lukken.

Dan is dit de schrijfcursus die jij nodig hebt!


Cursus Social media voor ondernemers

Als ondernemer wil je zichtbaar zijn voor je (potentiële) klanten, dat doe je het best via social media. Maar wat post je dan en hoe vaak en op welke platformen? Met zweet in je handen probeer je een paar posts te schrijven maar twijfelt of dit nou wel wat voor je is.

Met de juiste kennis en juiste tools hoef je niet meer te twijfelen! Deze cursus helpt jou zelfverzekerd je klanten te bereiken!