social media voor ondernemers

Vergroot je zichtbaarheid met de cursus social media voor ondernemers. Als ondernemer wil je zichtbaar zijn voor je (potentiële) klanten, de social media zijn daar uitermate geschikt voor. Maar wat post je dan, hoe vaak en op welke platformen? Met het zweet in je handen probeer je een paar posts te schrijven maar twijfelt of dit nou wel wat voor je is. Wanneer je wat gepost hebt en er bijna geen respons komt, wordt je twijfel alleen maar groter…

Met de juiste kennis en juiste tools hoef je niet meer te twijfelen! Deze cursus helpt jou zelfverzekerd je klanten te bereiken!

Meld je nu aan en start meteen met het bouwen van een sterke socialmediastrategie! Stop dus met twijfelen en maar een beetje wat doen. Deze cursus leert je hoe je goed zichtbaar bent, waarde deelt én nieuwe klanten bereikt.

Wat kun je verwachten van deze cursus?

Als ondernemer begrijp ik dat je geen langlopende cursus wilt, want je wilt nu je klanten bereiken! Toch ga ik niet voor vlug wat halve informatie delen. Om je echt goed de kneepjes van social media bij te kunnen brengen en te zorgen dat jouw strategie straks ook staat als een huis, bestaat de cursus uit meerdere lessen. Om je te helpen toch snel aan je strategie te gaan bouwen duurt deze cursus geen maanden, maar krijg je om de week een les. Zo kun je direct starten en tussen de lessen heb je toch genoeg tijd om de kennis toe te passen.

Elke les staat vol met alles wat jij als (startende) ondernemer wilt weten over social media: een stuk kennis, het opbouwen van een sterke strategie, welke platformen er zijn en welke voor jou het beste zijn, handige tips, de beste tools, de do’s and don’ts en word je uitgedaagd om er meteen mee aan de slag te gaan. Aan het einde van de cursus kun je het huiswerk insturen voor feedback. Na het volgen van deze cursus weet jij precies hoe je een pakkende post schrijft en heb je alle tools in handen om blijvend aan een goede strategie te werken!

Wat krijg je?

– 5 uitgebreide lessen bomvol informatie, tools en tips om een sterkte socialmediastrategie op te bouwen.
– Praktische opdrachten zodat je het geleerde meteen toe kunt passen.
– Je leert welke platformen voor jou geschikt zijn
.
Leert hoe je je klant aanspreekt.
– Je krijgt vertrouwen in je online marketing.
– Ontwikkelt een handige strategie zodat je
met regelmaat blijft posten.
– Je leert hoe je goede posts schrijft.
– Als bonus krijg je een content kalender om in te vullen zodat je precies ziet wanneer je wat kan posten.
– En, je krijgt ook nog eens 100 ideeën voor je posts om meteen mee aan de slag te gaan!

Wat komt er zoal aan bod?

– Weten wie jouw doelgroep is.
– Weten waar jouw ideale klant zit.
– Welke socialmediaplatformen voor jou het meest geschikt zijn.
– Het schrijven van sterke teksten om je klanten aan te spreken.
– Onderwerpen om over te schrijven.
– Welke tools je helpen om het posten makkelijker te maken.
– Het effectief gebruik van foto’s en video’s.
– Met welke tools je je foto’s nog mooier en professioneler maakt.

– Het gebruiken van Free stock photo’s.
– Waar en hoe vaak je het beste kan posten.
– En nog veel meer!

Blijf dus niet langer worstelen met het schrijven en plaatsen van je socialmediaposts en meld je vandaag nog aan voor deze cursus!

Cursus Social media voor ondernemers

Social media voor ondernemers

Online cursus Social media voor ondernemers inclusief content kalender en 100 ideeën voor je posts, voor € 386,- inclusief btw.

Totaal: € -

Op zoek naar een schrijfcursus? Kijk dan eens hier!


logo

* Op alle producten en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Met het afnemen van een product of dienst ga je akkoord met deze voorwaarden.