World of Wanderlust
Boekrecensies

Boekrecensie World of Wanderlust

World of Wanderlust

In World of Wanderlust neemt Brooke Saward je mee op wereldreis. Brooke is professioneel reiziger en reist voor haar blog World of Wanderlust de hele wereld over. Een baan om jaloers op te zijn!

Reiziger

Met haar boek wil Brooke een ieder die graag wil reizen, maar nog niet weet hoe dat aan te pakken, op weg helpen. En of je nou met anderen wilt reizen of liever alleen, ze somt alle voors en tegens op. Ook geeft ze tips voor mensen die liever niet solo willen reizen, maar nog geen reispartner hebben. Hoe vind je een geschikte reisgenoot? En wat voor reistype past het beste bij je? Na het lezen van dit boek weet je het. Daarna zou je het liefst meteen je koffer pakken.

De reis

Of je nou een lange vakantie, een roadtrip of een sabbatical wilt doen, of voor langere tijd als expat in het buitenland wilt wonen, Brooke legt uit hoe je het organiseren van je reis aanpakt. En ze vertelt je hoe je er, als het zover is, optimaal van kan genieten.

Praktisch en informatief

Het boek staat vol met heerlijke weetjes en praktische tips. Zo deelt ze de beste playlist voor onderweg met je, geeft ze tips voor het maken van de mooiste foto’s en verteld ze wat de must sees van een aantal wereld steden zijn. Daarnaast beschrijft ze landschappen die te mooi zijn om in je reis over te slaan.

Tips

Het boek staat boordevol tips en handige lijstjes. Een greep daaruit:

  • Inpaktips
  • Handige checklists
  • Geld tips (voor sparen én uitgeven)
  • Het geheim van een vreemde taal leren
  • Top 10’s (hotels, restaurants, bars, theaters etc.)
  • Vliegtuigleesvoer
  • Anti-jetleg tips
  • Hoe je het ultieme aandenken van je avonturen maakt
Dichter bij huis

De prachtige foto’s in het boek maken dat je het liefst meteen je koffer zou pakken. Maar ben je niet in de gelegenheid om ver te reizen, ook dan is dit boek leuk om te lezen. Je geniet op afstand van de wereld door haar reisverhalen en mooie foto’s. Wil liever een vakantie gevoel creëren zonder ver weg te gaan? Brooke geeft ook leuke tips voor uitstapjes en activiteiten in je eigen omgeving waar je een heerlijk vakantie gevoel van krijgt en prachtige herinneringen voor het leven mee maakt.

Conclusie

World of Wanderlust is een leuk, praktisch, informatief en mooi vormgegeven (reis)boek. Kortom, een echte aanrader!

World of Wanderlust

Wil jij dit boek ook lezen? Kopen kan heel makkelijk via onderstaande link. Je komt dan rechtstreeks op de juiste pagina van Bol.com, waar je direct het boek kunt bestellen. Dat kost je niets extra’s. Je helpt mij er echter wel mee, omdat ik een kleine commissie ontvang wanneer je via deze link bij Bol.com koopt. Een vergoeding voor de tijd die ik in het recenseren heb gestoken. Alvast veel leesplezier toegewenst!

[bol_product_links block_id=”bol_5989c3e1178e6_selected-products” products=”9200000072172140″ name=”World of Wanderlust” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”0″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.