Boekenbeurs
Blog

Boekenbeurs in Antwerpen

Afgelopen dinsdag was het zo ver! Samen met Lianne van Lianne’s Letters ging ik naar de Boekenbeurs in Antwerpen. Al maanden geleden gepland en minstens zo lang naar uitgekeken. Wat we helaas niet konden weten toen we deze dag gepland hadden, was dat het qua weer de slechtste dag van het jaar zou zijn… Door de zware regenbuien was het vreselijk druk op de weg. Met als gevolg dat we na files, een botsing en nog meer files tweeëneenhalf uur later op de Boekenbeurs waren.
 
Gigantische boekwinkel

Met grote verwachting gingen we de Boekenbeurs binnen. Heerlijk rondkijken tussen boeken, boeken en nog meer boeken. Alsof je door een gigantische boekwinkel loopt. We hebben genoten van alle mooie boeken die we zagen. Sommige kenden we al, een heleboel nog niet.

 Boekenbeurs

Zwaar Verliefd

Joepie ook de nieuwste editie van Zwaar Verliefd (de filmeditie) is op de beurs te vinden! Die staat mooi naast de eerste editie van het boek, zegt Lianne. Die gaat mee naar huis dus.

Boekenbeurs

Te hoge verwachtingen?

Het enige wat een beetje jammer was, was dat er op een doordeweekse dag bijna geen activiteiten waren. We hadden verwacht bij elke stand auteurs te zien zitten signeren en op verschillende plekken auteurs geïnterviewd zien worden. Maar dat was helaas niet het geval. Zelfs stiekem een beetje gehoopt met een uitgever in contact te kunnen komen. Gewoon even kennismaken, beetje connecten, misschien wat vragen kunnen stellen. Misschien was onze verwachting te hoog. De verwachting dat als een beurs de hele week draait er ook de hele week extra dingen zijn en niet alleen in het weekend. Of misschien hadden we gewoon de pech dat we door de omstandigheden pas halverwege de middag aankwamen en toen alles al voorbij was.

 Boekenbeurs

Boeken gekocht

Na een paar uur rondgelopen te hebben gingen we een paar boeken en een boekenbeurservaring rijker weer richting Nederland. Alvast bedenkend wat voor volgend jaar de beste dag zal zijn om te gaan, op tijd er te zijn en wel auteurs te mogen ontmoeten.  En stiekem ook een beetje fantaserend over hoe het zou zijn als zo’n beurs als dit ook in Nederland zou bestaan.

 Boekenbeurs

(Poseren is nog steeds niet echt mijn ding….haha)

Ben jij wel eens naar de Boekenbeurs geweest?

 

Groetjes,

Giovanna Jansen

5 Reacties

 1. Oh nee ik kijk echt zo ongeïnteresseerd daar bij al die boeken, wat erg! Haha, gelukkig was het voor de rest buiten al die omstandigheden een leuke dag!

  1. Haha nee joh dat was je ‘ik kan niet kiezen’ blik.
   Het was een superleuke dag ondanks de pech aan het begin van de dag.

 2. Het klinkt als een leuke dag! Wel jammer van de file. Ik ben nog nooit op een boekenbeurs geweest, maar het lijkt me wel erg leuk!
  Mirjam blogde over…Boekreview #16 Verrast door vreugde – C.S. LewisMy Profile

  1. Het was verder zeker een hele leuke dag!
   En een aanrader om een keer te bezoeken.

 3. Jullie hebben een fijne dag gehad, behalve de file dan 🙂 Lijkt me toch wel leuk zo’n boekenbeurs. Ik heb er nog nooit een bezocht.
  Darina blogde over…Instagram Photo Diary Oktober 2018My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.