tips
Tekst & redactie

Boeken schrijven

Al sinds mijn kindertijd zit het schrijven in mijn hart. Ik schreef dan ook altijd al regelmatig. Maar jarenlang alleen voor mijzelf. Over dingen die mij bezig hielden. Van boeken gaan schrijven kon ik alleen maar dromen. Er zijn best wat jaren overheen gegaan eer ik zo ver was om van mijn passie mijn werk te durven maken en dus mijn schrijfsels met anderen te durven delen. Naast, ondertussen, een 100-tal artikelen geschreven te hebben voor anderen, vond ik het een paar jaar geleden toch wel tijd worden om mij te focussen op iets wat ook al jaren in de kast lag (en er van tijd tot tijd even uit mocht). Namelijk mijn eerste boek. Echter, toen ik die af had kwam het besluit om deze in de ijskast te leggen en misschien ooit en misschien nooit uit te geven. Het was gewoon niet het boek waar ik mee wilde debuteren.

Kinderboeken

Mijn hart ligt mijn hele leven al bij het schrijven van kinderboeken. Dat ik elf jaar in het basisonderwijs en op een peuterspeelzaal heb gewerkt en daarna nog drie jaar in de kinderopvang komt dus goed van pas. Afgelopen zomer was het eindelijk zo ver en ben ik begonnen aan mijn eerste kinderboek, een detective verhaal voor 8 – 10 jarigen. Naar verwachting zal dit boek eind dit jaar klaar zijn. Binnenkort vertel ik meer over dit boek.

Serie

Het boek wordt het eerste deel van een serie. Al meteen bruiste het van ideeën voor volgende boeken met dezelfde hoofdpersonen. Ook over komende delen in deze serie binnenkort meer.

Horizon Taal

boeken

Erg trots ben ik dat er in de verhalenbundel Horizon Taal een verhaal van mij opgenomen is.

Hoe deze bundel ontstaan is, wie er nog meer in staan en waar hij naast bij Bol.com nog meer te koop is, lees je hier.

Meer over mij

Op de pagina About me lees je meer over wie ik ben en wat ik nog meer schrijf. Op de pagina Redactie lees je wat ik naast schrijven nog meer doe. En als je hier toch bent, lees vooral ook eens een blog. Ik hoop dat ze je mogen inspireren tot zelf schrijven.