About me

Giovanna Jansen
Over mij

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten. Ik ben Giovanna Jansen. Hier op mijn website kun je lezen over mijn bezigheden als schrijfster.
Al sinds mijn kindertijd zit het schrijven in mijn hart. Toch zijn er best wat jaren overheen gegaan eer ik zo ver was om van mijn passie mijn werk te durven maken. Mijn droom was altijd al boeken schrijven, toch heb ik de afgelopen jaren voornamelijk artikelen geschreven voor online magazines Ik heb mijn eerste boek vorig jaar geschreven, een boek voor volwassenen. Maar besloten om die (voorlopig) niet uit te brengen. Dit omdat ik mijn hart wilde volgen, en die lag eigenlijk mijn hele leven al bij het schrijven van kinderboeken. Afgelopen zomer ben ik begonnen aan mijn eerste kinderboek en deze hoop ik voor het eind van dit jaar af te hebben. Meer over dit boek lees je binnenkort onder Mijn boeken.

Schrijven
Wat schrijf ik zoal

Naast het schrijven van boeken werk ik ook als tekstschrijver, o.a. voor Rendement Uitgeverij. Ook schrijf ik content voor deze website, uiteraard. Wil jij mij als freelancer inhuren voor het schrijven of redigeren van een tekst? Kijk dan eens onder Diensten naar wat er zoal mogelijk is.

Daarnaast ben ik partner bij Get Inspired by Books en help ik mee dit platform verder uit te laten groeien. Ik draag mede zorg voor de content en voor interviews met auteurs, uitgevers en bookbloggers. Met veel plezier verzorg ik de nieuwsbrief en co├Ârdineer en redigeer ik de gastblogs. Ook schrijf ik regelmatig zelf een blog of kort verhaal voor de site.

Ook heb ik artikelen geschreven voor

  • Puur! Vandaag
  • Irma Inspireert
  • Your Own Style Magazine

Bij die laatste ben ik tevens redacteur geweest, tot deze vorig jaar op hield met bestaan..

Regelmatig schrijf ik nog voor

Naast schrijven ook lezen

Ook lees ik heel graag boeken. Mijn target is om 52 boeken per jaar te lezen, precies, gemiddeld een boek per week. Vorig jaar is mij dat met 69 boeken dik gelukt. (Detail is dat ik in de week van oudjaar dacht er 70 gelezen te hebben, een mooi rond getal, maar dat in het nieuwe jaar bleek dat ik niet goed geteld had en het er 69 bleken te zijn…)
Eens kijken of dat dit jaar ook weer lukt om mijn doel te halen. Zonder telfout deze keer.
Omdat het best veel tijd kost om goede boekrecensies te schrijven, schrijf ik die niet van elk boek dat ik lees. Anders zou ik meer als recensent werken, dan als schrijfster die ook erg graag leest. En daar dan weer over schrijft. Van sommige boeken zal dus ik laten weten wat ik er van vond. Met mijn boekrecensies hoop ik je kennis te laten maken met de boeken die ik gelezen heb. Deze zijn dan terug te vinden in het menu onder de boekrecensies op deze site.

Meer over mij

Zo gezegd, ik prikkel mijn geest dus graag door het lezen van goede boeken. Met mijn lichaam doe ik dat graag door fanatiek te wielrennen of hard te lopen. Verder hou ik ook van fotograferen, reizen, creatief bezig zijn, koken & bakken en van het leven te genieten samen met mijn man.

About
Disclaimer en copyright

Alle teksten op deze website zijn door mijzelf geschreven, tenzij anders aangegeven. Zo ook met de foto’s op deze website. Deze zijn door mijzelf genomen, tenzij anders aangegeven. Niets van deze site mag zonder mijn toestemming gebruikt worden. Wil je iets gebruiken of naar mijn site linken, neem dan even contact met mij op. Dat kan via het contactformulier of door een mailtje te sturen naar info@overschrijvengesproken.nl .

Samenwerken

Altijd leuk om samen te werken! Wil je mij als gastblogger op je website of wil je dat ik een tekst, een column een blog of artikel voor je schrijf? Neem dan contact met mij op, dan kunnen we kijken of we een samenwerking aan kunnen gaan. Ook doe ik freelance redigeer- of vertaalwerk. Dat kan bijvoorbeeld zijn voor een compleet manuscript, voor losse hoofdstukken of voor artikelen. Wil je meer weten, neem dan een kijkje op de pagina Diensten of neem contact met mij op.

Tot ziens!

Ik wens je heel veel plezier hier en hoop je vaker op mijn website tegen te mogen komen. Ik hoop dat je genoten hebt en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat bij de artikelen die je gelezen hebt. Zo weet ik wat je er van vond. Tot gauw weer!

Giovanna Jansen

Over Schrijven Gesproken, KvK nr. 70567913