week
Blog

7 dingen om deze week te doen

Heerlijk, eindelijk is het lente. Tijd om leuke dingen te doen komende week en om nieuwe projecten te starten. Maar eerst opruimen, dingen afronden en ruimte maken voor nieuwe dingen. Hieronder 7 dingen om deze week te doen.

 

Trek erop uit

1. Vandaag is tweede Paasdag, voor de meesten een vrije dag, dus lekker genieten en wat leuks doen. Wij gaan gezellig een dagje naar Amsterdam. 🙂

2. Ga deze week een keertje extra sporten, zo bereik je sneller je fitheids- of afvaldoel. Of als je nog niet aan sporten doet: begin er dan deze week mee!

Als je nog nooit gesport hebt en niet weet hoe te beginnen of als je denkt dat sporten toch niets voor jou is, lees dan eens deze blog die ik een tijdje geleden geschreven heb voor Irma.nl. Tenslotte, als ik het kan, kan jij het ook!

3. Verwen jezelf met een uitje naar de bios, gezellig samen met een vriendin. Lach, huil, geniet!

4. Laat je geliefde op een bijzondere manier weten dat je van hem of haar houdt. Stop een lief briefje in zijn jaszak, stuur een romantisch appje of laat een liefdesverklaring achter op de badkamer spiegel.

Maak ruimte

5. Neem de tijd om eindelijk dat verhaal af te maken waar je lang geleden aan begonnen bent. Ga er voor zitten en schrijf! Het geeft je zowel een trots gevoel dat je iets afgemaakt hebt, als dat je ruimte voor een nieuw verhaal creëert.

6. Ga een middagje shoppen met een vriendin en zoek een frisse, vrolijke lente outfit uit.

7. Ruim je huis op en geef vijf dingen weg aan een vriendin, je moeder of de kringloop. Dingen die jij niet meer nodig hebt maar voor een ander nog goed te gebruiken zijn.

week

Geniet

Wat je ook gaat doen deze week, zorg dat je bovenal geniet!

 

Fijne twee Paasdag!

Wat zijn jouw plannen en voornemens voor deze week?

 

Groetjes,

Giovanna Jansen

 

Hier en hier lees je meer tips om deze week te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.